vrijdag 27 juli 2012

review: Peel off Basecoat Essence Ready for boarding


Vandaag de review van de peel off basecoat uit de Limited Edition van Essence, Ready for boarding.
Deze basecoat belooft dat je je nagellak kunt verwijderen, zonder dat je daar een nagellakremover voor nodig hebt. Dat klinkt goed nietwaar? Laten we eens kijken of het ook werkt...

Dagje Slagharen

Afgelopen week zijn we naar Slagharen geweest. Het was erg warm, maar door de attracties hebben we toch wat verkoeling kunnen vinden. De kinderen hebben zich ook prima vermaakt!

dinsdag 24 juli 2012

zomerlooks met Essence, Ready for boarding, palette


Met het paletje van Essence, Ready for boarding,  heb ik 2 zomerlooks gemaakt die makkelijk te maken zijn en heel draagbaar zijn bij mooi warm weer.

donderdag 19 juli 2012

vakantieshoplog, Action, Kruidvat, Trekpleister

De kinderen moesten vandaag nog naar school, dus had ik vandaag nog even tijd om lekker, zonder de kinderen, te shoppen. Ik ben eerst naar de Action geweest en natuurlijk nog even bij de Kruidvat en Trekpleister.

Vakantietijd




Ook bij ons in Noord-Nederland is de vakantietijd bijna begonnen. Dat betekent een tijd van rust, genieten, leuke dingen doen, gezinstijd.

woensdag 18 juli 2012

FOTD: look met mijn favoriete producten


Liet ik jullie gisteren mijn favoriete producten zien. Vandaag heb ik een look met deze favoriete producten. Een look die snel gemaakt is en mijn bruine ogen mooi laat uitkomen.

dinsdag 17 juli 2012

Mijn favoriete beauty budget producten

Vandaag wil ik jullie laten zien wat nou mijn favoriete beauty budget producten zijn. Dat zijn díe producten die je elke dag weer pakt, omdat ze zo goed bevallen.

maandag 16 juli 2012

Taft Schwarzkopf Curl Balm

Er zijn veel producten op de markt voor krullend haar. Vaak in de vorm van een mouse of crème


Vandaag laat ik jullie een product zien van Taft. Namelijk de Curl Balm Curl control.

Foldertijd #3

Het is weer maandag! Tijd om de folders door te nemen!
Hier komen ze:
Kruidvat

  • Andrelon haarverzorging en -styling 2+1 gratis
  • Max Factor lipstick flipstick of mascara false lash effect €3,00 korting
  • Garnier BBcream voor €7,99
  • Taft styling 2+1 gratis
  • Gliss Kur haarverzorging of -styling 2+1 gratis
  • Nivea: alle producten 2+1 gratis
  • Andrelon haarverzorging en -styling 2+1 gratis
  • Dove: 2+1 gratis
  • Trekpleister deo: 1+1 gratis
Bij de Etos gelden dezelfde actie als vorige week. Die brengen namelijk maar eens in de 2 weken een folder uit.
Ik ga vandaag zeker nog even een kijkje nemen bij de Kruidvat en de Trekpleister. Ben wel erg benieuwd naar de mascara van Max Factor en door die korting wordt het wel aantrekkelijk...

vrijdag 13 juli 2012

Shoplog Kruidvat

Vandaag nog even naar de Kruidvat geweest om zelf ook te profiteren van de mooie aanbiedingen deze week. Ik nam 2 lipsticks, een bronzer en een reinigingsmelk mee.

donderdag 12 juli 2012

Tip! Sieraden organiser van de Action

Ken je dat? Je hebt de mooiste sieraden (ahum), passend bij elke gelegenheid en outfit, maar toch draag je ze bijna niet. Waarom niet? Je hebt geen overzicht omdat alles door elkaar ligt of hangt en je niet goed kunt zien wat je nou eigenlijk hebt en waar het bij past. Bij de Action hebben ze de oplossing!

woensdag 11 juli 2012

NOTD: kleur kleur kleur!

Helemaal volgens de trend van nu heb ik een NOTD gemaakt met heel veel kleur! Ik heb hiervoor alleen maar lakjes van Essence gebruikt in vrolijke zomerse kleurtjes

dinsdag 10 juli 2012

Voor- en nadelen van Limited Editions

Terwijl de Limited Editions (kortweg LE) deze zomer maar blijven komen, wil ik eigenlijk eens stil staan bij de voor- en nadelen van die LE's.
Zo zijn er de LE van Essence en Catrice. Die volgen elkaar heel snel op. De één ligt nog niet in de winkel of de volgende wordt al weer aangekondigd.
Maar ook duurdere merken komen regelmatig met Limited Editions.
Limited Edition “Coolibri” by CATRICEessence ready for boarding...

maandag 9 juli 2012

Foldertijd #2

Het is weer maandag en dat betekent dat de folders van deze week weer bekend zijn. Ik heb ze nog niet in huis, meestal krijg ik ze pas dinsdagavond... Dat is best wel een nadeel, omdat de acties meestal op dinsdag ingaan. Ik heb al regelmatig gehad dat ik gebruik wilde maken van een aanbieding, maar dat die dan al was uitverkocht! Gelukkig zijn de meeste folders ook online te bekijken.
Hier volgen dus mijn tips voor deze week!

zaterdag 7 juli 2012

Shoplog Op=op voordeelhal



Bij de op=op voordeelhal bij ons in de stad heb ik flink ingeslagen voor wat betreft de douchegels. Ik hou van dit soort winkels, omdat je er al je dagelijkse producten voor een heel mooi prijsje kunt kopen.
Vandaag dus Fa douchegels.

Nieuwe camera


Gisteren is onze oude camera kapot gegaan. Hij was al wat ouder en kreeg steeds meer gebreken en nu is hij er dus echt mee opgehouden. Zoals jullie konden zien maakte hij ook al niet meer al te beste en scherpe foto's, dus het werd hoog tijd.
We hebben nu dus een nieuwe en ik kan je vertellen dat deze niet echt budget is...

donderdag 5 juli 2012

Max oogpotloodjes (Action)

 Zoals jullie wel weten, heeft de Action ook make-up. En het is zeker de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen. Voor de prijs hoef je het niet te laten, maar hoe zit het met de kwaliteit...?

woensdag 4 juli 2012

Foldertijd!

De folders zijn inmiddels weer uit en ik zal eens kijken welke aanbiedingen er voor mij echt uitspringen! Ik ga natuurlijk niet de hele folder herhalen, maar alleen wat mij genoeg aanspreekt om voor naar de winkel te gaan.
Deze week zijn dat eigenlijk alleen de Kruidvat en de Trekpleister.

dinsdag 3 juli 2012

Review nieuwe BB cream van Garnier voor de gemengde/vette huid

Vandaag de review van de BBcream van Garnier Skin Naturals.
De volledige naam is BBcream Miracle Skin Perfector voor de gemengde tot vette huid. Ik heb de cream voor de lichte huid.

maandag 2 juli 2012

Kruidvat extra voordeelkaart



Veel winkels hebben tegenwoordig klantenkaarten. Dit zijn kaarten waarbij je punten kunt sparen voor het bedrag dat je hebt uitgegeven in die bepaalde winkel. Soms kun je ook extra korting krijgen met zo'n kaart.
De klantenkaart van de Kruidvat is echter wat uitgebreider en daarom bij mij ook favoriet.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...