donderdag 12 juli 2012

Tip! Sieraden organiser van de Action

Ken je dat? Je hebt de mooiste sieraden (ahum), passend bij elke gelegenheid en outfit, maar toch draag je ze bijna niet. Waarom niet? Je hebt geen overzicht omdat alles door elkaar ligt of hangt en je niet goed kunt zien wat je nou eigenlijk hebt en waar het bij past. Bij de Action hebben ze de oplossing!
Ik kwam deze sieradenorganiser bij toeval tegen bij de Action. Ik was aan het snuffelen tussen de sieraden en toen viel mijn oog er ineens op. Ze liggen helemaal onderin bij de sieraden, dus het is wel even zoeken als je niet weet wat je zoekt. Het zit ook in een zwarte verpakking en daaraan kun je niet eens zien wat voor handig ding er in zit. Gelukkig hing er ook een uitgestalde versie en die trok dus mijn aandacht. 


Het is eigenlijk gewoon een stuk stof met aan de ene kant allemaal handig kleine doorzichtige vakjes voor je oorbellen, ringen of armbanden. En aan de andere kant 3 rijen met klitteband waar je je kettingen aan kunt hangen.Hier zie je zo'n handig haakje. Verder zie je op deze 2 foto's kettingen die ik vorig jaar van de kinderen gekregen heb voor moederdag. Heel simpel maar oh zo lief.


 En zo heb je al je sieraden bij elkaar en mooi overzichtelijk opgeborgen. Je kunt direct zien welke sieraden je hebt en zo combinaties maken. En je hoeft niet je hele kamer door te zoeken om je oorbellen bij elkaar te zoeken, want die zitten samen in 1 zakje.

Deze handige organiser is te koop bij de Action voor slecht €2,39.

3 opmerkingen:

 1. Inderdaad erg handig voor je sieraden op te bergen en ziet er ook nog eens leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje voor de tip! Ik was echt zo op zoek naar iets om mijn sieraden in op te bergen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een klein prijsje voor zo'n handige organiser! De Action is echt zo'n fijne winkel :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...