woensdag 12 september 2012

Kruidvat reinigingsmelk

Kruidvat reinigingsmelk voor mijn gezicht

Als je make-up gebruikt is het erg belangrijk om 's avonds je gezicht te reinigingen. Maar ook als je maar weinig of geen make-up gebruikt, blijven er gedurende de dag onzuiverheden op je gezicht zitten.
Een goede manier is om je huid te reinigen is dus erg belangrijk. Maak er dan ook een gewoonte van om dat elke avond te doen, hoe laat het ook is en hoe moe je ook bent. Anders kunnen je poriën gaan verstoppen en is de kans op puistjes en onzuiverheden een stuk groter.
Ik laat je vandaag een manier zien die ik vaak gebruik.

Om 's avonds mijn  make-up en andere onzuiverheden van mijn gezicht te halen heb ik verschillende producten en methoden. Als ik ga douchen, gebruik ik meestal een facewash, maar anders gebruik ik vaak deze reinigingsmelk van de Kruidvat.Deze reinigingsmelk is speciaal voor de normale tot gemengde huid. Er is ook een versie voor de gevoelige huid. Deze heeft een lichtroze flacon.
De melk zit in een grote lichtblauwe flacon waar 250 ml in zit. Je hebt er maar een klein beetje van nodig, dus je kunt er lang mee doen.

Er is aloë vera en vitamine E aan toegevoegd, zodat je huid zacht en gevoed wordt.

Dit zijn de ingediënten die er in zitten. Daar weet ik helaas niet zo veel van af. Wel zie ik dat er parfum in zit en dat is meestal niet zo'n goed teken...

Op de achterkant staat hoe je het moet gebruiken:En zo ziet het eruit. Het smelt als het ware op de huid en zo worden de onzuiverheden losgeweekt van je huid.

Ik verdeel deze melk met mijn vingers over mijn gezicht en laat het vervolgens even intrekken. Dan gebruik ik een groot formaat wattenschijf, die ik iets vochtig maak onder de kraan en vervolgens haal ik daarmee de melk weer van mijn gezicht. Ik heb het idee dat deze melk goed reinigt en ook mijn huid heerlijk zacht laat aanvoelen. Ik krijg er geen trekkerig gevoel van.
Ik gebruik er altijd nog wel een gezichtlotion na, om alle laatste restjes mee weg te krijgen.
Ik ben erg tevreden over dit product en van de parfum die er in zit heb ik gelukkig geen last.

De reinigingsmelk is van de Kruidvat en daar is het dus ook verkrijgbaar voor €1,89

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...