vrijdag 29 juni 2012

Shoplog Etos

Ja, met zo'n mooie actie van de Etos, kan ik er echt niet wegblijven. Gistermiddag ben ik er even geweest. Ik heb toch nog maar een keer gebruik gemaakt van de 1+1 gratis actie van Garnier.

Sinds een week gebruik ik nu de nieuwe BBcream van Garnier en ik ben echt om! Binnenkort zal ik er nog een review over schrijven, maar het feit dat ik er nóg een back-up van heb gekocht (ik heb er nu in totaal 3...) bewijst toch wel dat ik het best wel een fijn product vind.
Daarnaast heb ik nog een haarlak gekocht. Dat is juist zo fijn van deze actie. Je hoeft niet persé alleen huidverzorging of haarverzorging te kopen, je kunt het gewoon combineren.
Voor de BBcream en de haarlak samen betaalde ik nu €7.
Bovendien mocht ik ook nog een leuk lakje uitzoeken. Ik heb gekozen voor een witte. Die kom je namelijk niet zo veel tegen.


Verder heb ik ook nog het Etos magazine MOOI meegenomen. Altijd een leuk blad om even door te kijken. Het staat dit keer in het teken van kleur. Vooral op je nagels, maar ook met accessoires. Ik zag er nog een leuk horloge in staan, die ik in de winkel gemist had...

3 opmerkingen:

 1. Leuke aankoopjes! Ik ben benieuwd naar je artikel over de bb cream!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spulletjes heb je gekocht! Haha ik ben eigenlijk ook benieuwd naar je review over de BBcream!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die review staat vanaf vandaag online!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...