vrijdag 24 augustus 2012

Sleek highlighter Peach shimmer


Vandaag wil ik de hightlighter van Sleek laten zien. Of zoals Sleek het zelf noemt, de body en face highlighter. Dit product kun je dus zowel op je gezicht als andere delen van je lichaam gebruiken, denk aan bijvoorbeeld decolleté of armen.

De highlighter komt in een mat, zwart doosje met 8,2 gram. Je kunt er dus lekker lang mee doen. In de deksel zit ook nog een spiegel, altijd handig.

Zo ziet de highlighter eruit. Allemaal peachy kleurtjes zoals de naam ook al zegt. Je kunt de verschillende kleurtjes apart gebruiken, maar je kunt ook met je kwast over het hele oppervlak gaan en zo een mooi warm peachy kleurtje op je wangen aanbrengen.
 Dit zijn alle kleurtjes los van elkaar. Er komt genoeg kleur vanaf en vooral veel shimmer, toch is het niet overheersend. Precies goed dus.
Aan de onderkant heb ik alle kleurtjes door elkaar geswatched en dan krijg je een mooie kleur met een subtiele glans. Je kunt deze kleur heel goed als blush gebruiken. Vooral als het zonnetje schijnt, dan komt de shimmer het best tot zijn recht. 

Dit is hoe ik hem gebruik:
De onderste 3 kleuren gebruik ik als blush op de appeltjes van mijn wangen en de bovenste 2 kleurtjes gebruik ik als highlight boven de blush.
Ik ben erg blij dat ik deze highlighter nu in mijn bezit heb. Vooral op zonnige dagen zal ik deze nog vaak pakken. Hopenlijk krijgen we nog wel wat van die dagen...

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...