maandag 27 augustus 2012

Sleek Original palette

Als laatste uit de bestelling het Original palette, wederom van Sleek.Ook dit palette bestaat uit een mat zwart doosje waar de kleurtjes in zitten. Het is wel grappig dat er steeds weer een ander lettertype wordt gebruikt. Het au naturel palette heeft een veel rustiger lattertype. Zo kun je ze toch een beetje uit elkaar houden.
In totaal zit er 12 x 1,1 gram in, wat neerkomt op 13,2 gram in totaal.

Dit is het enige palette die ik heb, waar het bekende wafelstructuur in te zien is. Dit was eerder bij alle paletten zo, maar Sleek had de doosjes aangepast en tegenwoordig zijn de pans allemaal glad. ik denk dat dit nog een wat ouder palette is. Maar dat maakt verder natuurlijk niet zo veel uit. Ik vind het wel grappig.
Dit palette bestaat uit alleen shimmery kleuren, behalve de matzwarte die in bijna elk palette zit.
Dit is dan ook niet echt een palette om op zichzelf te gebruiken, maar wel om een extra kleur aan een look toe te voegen.
Helaas heeft Sleek deze prachtige kleurtjes geen naam gegeven.

De swatches:

Dat ziet er weer uit zoals ik van Sleek gewend ben! Mooie kleuren en goed gepigmenteerd! Wel zijn er wat kleuren die wel een erg grove glitter hebben en dus voor fall-out kunnen zorgen, oppassen dus.
Aan de bovenkant zijn verschillende kleurtjes om een extra accent aan te brengen en aan de onderkant zijn de meer neutrale kleuren. Goed te gebruiken op het ooglid of de binnenste ooghoek. Als highlighter onder de wenkbrauw gebruik ik liever een wat subtielere glans of een matte lichte kleur.

Ik was vooral benieuwd naar het blauwgroene kleurtje van de bovenste rij, 2e van rechts. Hier heb ik dan ook een look mee gemaakt.
Ik ben begonnen met een lichte highlighter onder mijn wenkbrauwen, nougat uit het au naturel palette. dan heb ik de lichtgele kleur in de binnenste ooghoek aangebracht en op de rest van het ooglid, tot ongeveer driekwart.
Daarna heb ik met een blendingkwast de bruine kleur iets boven de crease aangebracht. Met een creasekwast heb de blauwgroene accentkleur aangebracht op de buitenst ooghoek en in de outher-V en dit goed geblend met de bruine kleur en de lichtgele kleur.
Tenslotte met een linerkwast nog een lijntje langs de bovenste wimperrand en afmaken met mascara.

Wat vinden jullie ervan? Zijn jullie ook al een beetje fan van Sleek?

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...