woensdag 18 juli 2012

FOTD: look met mijn favoriete producten


Liet ik jullie gisteren mijn favoriete producten zien. Vandaag heb ik een look met deze favoriete producten. Een look die snel gemaakt is en mijn bruine ogen mooi laat uitkomen.

Ik heb alle mijn favorieten gebruikt. Eerst heb ik mijn haar gedaan met de Curl Balm. 
Daarna de BBcream van Garnier.
De ooglook begint met de oogschaduwbasis van de Hema. Dit breng ik vooral aan op het ooglid en in de crease. Dan doe ik een beetje mat witte oogschaduw onder mijn wenkbrauw. Dan pak ik mijn Storm palette erbij.
Ik heb de kleuren gebruikt met het hartje:
Op mijn ooglid heb ik mijn een oogschaduwkwastje van Essence de licht roze kleur aangebracht. Dan pak ik een blendingkwast van de Hema en breng de middenbruine kleur iets boven de crease. Dit om de iets overhangende oogleden optisch wat weg te duwen.
Dan met een klein kwastje gaat er een klein beetje van de donkerroze kleur in de buitenste ooghoek. Dit blijft op het ooglid en gaat niet in de crease. Dit om wat meer diepte aan de ogen te geven. Deze kleur komt niet voorbij de iris, maar echt alleen aan de buitenkant. Dit wordt met een blendingkwast geblend met de bruine kleur.
Dan pak ik een klein eyelinerkastje en komt er een heel subtiel lijntje zwart tegen de winperrand, maar ook weer alleen aan de buitenkant tot ongeveer halverwege het oog.
Dan is het alweer tijd voor de mascara. Hiervoor gebruik ik de Curl en Lift mascara van de Etos. Deze krult mijn winpers, zodat ze niet zo snel tegen mijn bril aankomen. Soms gebruik ik ook wel een wimperkrultang, maar dat blijft niet zo lang zitten.

Op de rest van mijn gezicht gebruik ik ook nog wat blush en bronzer.
Met een grote kwast breng ik een beetje bronzer in de 'kuiltjes' onder mijn jukbeenderen. Vervolgens met een schuine contourkwast wat blush, de Rose Gold, op de appeltjes van mijn wangen.
Hier zie je de mooie glans van de blush.
Dit is een foto met flits.
 Full face
Full face met bril.

Hier kun je ook het resultaat van de Curl Balm goed zien. Mooie krullen zonder pluis. Hiervoor heb ik verder geen krultang gebruikt. Ik heb het haar alleen vochtig gemaakt en toen een beetje balm erin en verder niets!

Als lipstick heb ik de Be Natural van Catrice gebruikt.

Ik heb niet echt een favoriete lipstick. Die verschilt namelijk per dag en soms zelfs gedurende de dag. Dan heb ik 's morgens een kleur op, maar 's middags na het eten alleen een lippenbalsem en als ik 's avonds nog weg ga, gaat er weer een kleurtje op. 

Wat vinden jullie van deze look?
 

3 opmerkingen:

  1. Mooie, subtiele look. Zie ik gelijk je Rose Gold blush, die is mooi en lijkt inderdaad wel op die middelste blushkleur uit het Lace blush by 3 palet van Sleek. Ik kwam er net pas achter dat je nu ook een beautyblog hebt, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de look subtiel, maar erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...