dinsdag 3 juli 2012

Review nieuwe BB cream van Garnier voor de gemengde/vette huid

Vandaag de review van de BBcream van Garnier Skin Naturals.
De volledige naam is BBcream Miracle Skin Perfector voor de gemengde tot vette huid. Ik heb de cream voor de lichte huid.


Hoe ziet het eruit?
De cream komt in een lange smalle tube met een smalle opening. De cream is zo heel makkelijk te doseren en een tube is natuurlijk ook heel hygienisch.

Wat belooft het product?
Volgens Garnier ontstaat door dit product een directe perfecte huid effect, All in one:

  • Anti-glans non stop
  • Vervaagt poriën en imperfecties
  • Egaliseert de teint,
  • Hydrateert
  • UV bescherming SPF20
Deze BB (Blemish Balm) cream met zijn all-in-1 technologie, combineert de verzorging met een vleugje make-up en zorgt in1 beweging onmiddellijk voor een perfecte huid effect. De olievrije formule speciaal ontwikkeld voor de vette huidtypes, is verrijkt met ultra-absorberend perliet en minerale pigmenten. De BB cream matteert non stop, hydrateert, vervaagt poriën en imperfecties, stimuleert een stralende teint en beschermt de huid tegen schadelijke effecten van de zon.

Dat zijn mooie beloften nietwaar, maar maken ze het ook waar?
Ik heb de cream gebruikt op een schone huid. Ik heb zelf nogal een vette huid, die vooral tegen de avond gaat glimmen, dus ik ben blij dat ze daar rekening mee houden. Ik heb begrepen dat de vorige BBcream van Garnier nogal vettig was, dus die zou niks voor mij zijn. 

Ik breng de cream aan met de bufferkwast uit de bambooset van Zoeva, maar je kan het ook heel makkelijk met je vingers aanbrengen. De substantie is heel erg dun en droogt vrij snel op, dus je moet niet te veel product in 1 keer op je huid aanbrengen, anders droogt het in en krijg je vlekken. Door de dunne vorm kun je het wel makkelijk uitsmeren.

Wat mij opvalt is dat de poriën inderdaad een stuk minder zichtbaar zijn en de huid glimt ook niet meer.
De dekking is echter wel minder dan een foundation, dus niet alle imperfecties worden volledig bedekt, maar dat vind ik ook niet zo erg. Als het echt nodig is, kun je er gewoon wat concealer op doen. 
Wat ik vooral zoek in de zomer is een cream die mijn huid egaliseert en hydrateerd. Die niet te dik is en je dus niet voelt zitten, maar toch voedend genoeg is voor mijn huid. Bovendien is een goede zonbescherming ook niet onbelangrijk.
Die beloften maakt deze cream zeker waar. Het voedt goed, mijn huid voelt gehydrateerd zonder te glimmen, het egaliseert en de SPF van 20 is ook hoger dan de meeste foundations en dagcrèmes. Daar zit meestal maar factor 15 in. 
Mijn gezicht voor de BBcream, met wat kleine plekje en ook licht glimmend
Mijn gezicht na de BBcream, veel egaler en matter
Ik ben dan ook erg tevreden met deze cream. Ik gebruik hem nu ruim een week en zeker in de zomer blijf ik deze gebruiken. Ik heb dan ook direct een kleine voorraad ingeslagen omdat er zulke mooie acties zijn van Garnier. De eerste 2 tubes kocht ik vorige week bij de Kruidvat (1+1 gratis op Garnier) en de 3e afgelopen weekend bij de Etos (ook 1+1gratis, met gratis nagellakje!). Maar nu zag ik in de folder dat de Trekpleister ook een actie heeft van 1+1 gratis op Garnier producten!
Ik kan voorlopig dus nog even vooruit, maar als jij ook geinteresseerd bent in dit product, kun je nu zeker je slag slaan!

De cream kost zonder actie €9,99 voor 40ml en is bij de meeste drogisterijen te koop.

2 opmerkingen:

  1. De spf die er in zit word alleen maar gehaald als je er een halve thee lepel van gebruikt. Ik zou dit niet alleen gebruiken zonder dagcreme met spf og gezichtszonnebrand onder want de spf die maar over blijft zal iets van 2 zijn. En wanneer je minder gebruikt dan een halve theelepel daalt de spf zowiso erg sterk!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...