dinsdag 10 juli 2012

Voor- en nadelen van Limited Editions

Terwijl de Limited Editions (kortweg LE) deze zomer maar blijven komen, wil ik eigenlijk eens stil staan bij de voor- en nadelen van die LE's.
Zo zijn er de LE van Essence en Catrice. Die volgen elkaar heel snel op. De één ligt nog niet in de winkel of de volgende wordt al weer aangekondigd.
Maar ook duurdere merken komen regelmatig met Limited Editions.
Limited Edition “Coolibri” by CATRICEessence ready for boarding...

Eerst maar eens de voordelen:
 • regelmatig een update met nog mooiere en exclusieve producten.
 • mooie opvallende verpakkingen
 • exclusiviteit, je hebt wel wat unieks en speciaals in handen
 • als er een nieuwe LE aankomt, kun je de producten uit de vorige LE met een mooie korting kopen (mits die dan nog op voorraad zijn natuurlijk). Dat is altijd wel de gok, als je heel graag een product uit een LE wilt hebben, maar je vind het eigenlijk net te duur. Zo heb ik uit de Revoltaire LE van Catrice toch de ombre blush en de colour bomb lipstick voor slechts €2,50 kunnen kopen! Toch wel erg gewilde producten
En dan de nadelen:
 • tijdelijk verkrijgbaar, vooral vervelend als je naderhand hele lovende reviews leest op internet, maar de collectie is inmiddels uit de winkel! had ik maar....
 • je kunt geen backup kopen als blijkt dat je een product toch wel heel erg fijn vind. 
 • je moet snel beslissen of je een product wel of niet zult kopen en kunt niet denken: oh, dat haal ik over een paar weken wel, want dan ben ik jarig, want dan heb je de kans dat je mis grijpt.

Zijn jullie fan van de LE of heb je liever de vaste assortiment?6 opmerkingen:

 1. Leuk artikel!

  XOXO,

  xcomemoda.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik hou van LE's! ik vind het juist heel erg leuk dat er elke keer nieuwe producten te koop zijn maar ik ben altijd wel extra zuinig op LE producten zodat ze niet zo snel op gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf vind ik LE altijd erg leuk ,maar het is wel jammer dat als er een erg fijn product bij zit je deze naderhand dan niet meer kan kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oohh twijfel hoor.
  Ze zijn wel heel erg leuk die limited editions maar als het een super product is en je wilt het nog eens kopen en gebruiken dan grijp je weer net mis,.. :) dus doe mij maar beetje van beide.
  Of meteen goed testen en dan een of meerdere back-ups aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...