dinsdag 17 juli 2012

Mijn favoriete beauty budget producten

Vandaag wil ik jullie laten zien wat nou mijn favoriete beauty budget producten zijn. Dat zijn díe producten die je elke dag weer pakt, omdat ze zo goed bevallen.Allereerst de Taft Curl Balm, waar ik gisteren een review over geschreven heb. Deze gebruik ik bijna elke dag, dus die hoort zeker tot de favorieten. Alleen op dagen dat ik gewoon geen zin heb om iets aan of in mijn haar te doen, gebruik ik het niet. Dan gaat er gewoon een staart, of vlecht in. Lekker makkelijk.

Natuurlijk mag ook de BBcream van Garnier niet ontbreken. Ook deze gebruik ik elke dag als vervanging van mijn dagcrème en foundation. Heerlijk om in de zomer te gebruiken, zodat je niet zo veel verschillende producten op je gezicht hoeft te gebruiken.

De Sleek blush, Rose Gold is ook een favoriet. Zeker op dagen dat de zon schijnt is dit een hele mooie blush. Hij geeft een hele mooie warm kleur op je wangen met een gouden gloed die mooi de zon weerkaatst op je huid.

Ik vind de oogschaduwbasis van de Hema tot nu toe de beste budget oogschaduwbasis. Ik heb snel last van tranende ogen door harde wind, hooikoorts of felle zon en dan is het toch wel fijn dat de oogschaduw op zijn plek blijft. Eerst gebruikte ik de basis van Essence, maar deze van de Hema vind ik beter. Al is de verpakking wel wat minder. Er komt maar weinig product uit, terwijl hij toch nog aardig vol zit. Ik heb ook wel eens gelezen dat meiden na een tijdje de oogschaduwbasis in een potje overbrachten, zodat ze nog een hele tijd ermee kunnen doen. Misschien zal ik dat ook nog wel gaan doen.


Als oogschaduw gebruik ik vaak het Sleek Storm palette. Hier zitten mooie neutrale kleuren in, maar ook hele speciale om een mooie avondlook mee te maken. Zo zitten er mooie goudkleuren in die weer mooi bij mijn ogen en haarkleur passen. De zwarte kleur gebruik ik vaak als eyeliner aan de buitenkant van mijn ogen voor net wat meer diepte. Ook kun je met dit palette een hele mooie nudelook maken, door maar 2 kleuren te combineren. Neutraal maar toch net wat meer definitie aan je ogen.
Mijn favoriete mascara tot nu toe is van de Etos. De Ultra Curl &Lift Mascara Waterproof. Ik weet niet of hij nog steeds verkrijgbaar is, want ik heb hem al een tijdje, maar ik vind hem erg fijn. Geen klontjes, hij lift de wimpers licht en ziet er gewoon erg mooi uit. En natuurlijk waterproof. Ik draag een bril en dan wordt het nog wel eens warm achter de glazen en dan geeft een gewone mascara snel af. Bij een waterproof mascara is dat probleem veel minder.


Dit waren dus mijn favoriete producten die ik op dit moment het meest gebruik. Natuurlijk wissel ik nog wel eens met de blus en de oogschaduw, maar deze producten zitten toch zeker altijd in mijn everyday bakje. Handig om me ´s morgen snel op te kunnen maken.


Wat zijn jouw favoriete beauty budget producten?

3 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! Voor mij is het de Catrice foundation, Acid palette van Sleek en mijn Luminelle oogpotlood!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het Sleek Storm palette gebruik ik ook regelmatig! Is een heel mooi palette.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De BB cream van Garnier heb ik ook en deze vind ik erg fijn werken!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...